Μάντζιος: «Μπορούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα με Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Μπορούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα με Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ακης Μάντζιος πιστεύει ότι ο Λεβαδειακός μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, παρόλο που οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ομάδας του.

Με δηλώσεις του στη «Nova» ο Ακης Μάντζιος στάθηκε στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας του και τόνισε ότι οι παίκτες του μπορούν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά δήλωσε:

«Έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας μας. Πέρα από τα αποτελέσματα, αποδίδουμε και καλό ποδόσφαιρο. Ο στόχος της σωτηρίας είναι πιο ξεκάθαρος. Πλέον εξαρτάται από μας το κατά πόσο θα τελειώσουμε την χρονιά μας θετικά», ήταν τα λόγια του 45χρονους που στη συνέχεια επισήμανε ότι κόντρα στον Ολυμπιακό, η ομάδα του έχει λίγες πιθανότητες, όμως θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι στο “Καραϊσκάκης” είναι δύσκολο. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του Ολυμπιακού, όμως μπορούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Θέλουμε να διατηρήσουμε θετική ψυχολογία και θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, τακτικά άριστος και να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Είναι δύσκολο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα