Σε Μπεργκ και Καπετάνο τα βραβεία

Gazzetta team
Σε Μπεργκ και Καπετάνο τα βραβεία

bet365

Μετά το βραβείο για το καλύτερο ματς της χρονιάς Σουηδού παίκτη έπειτα από το χατ-τρικ κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Μάρκους Μπεργκ πήρε και το βραβείο του MVP για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ! Καλύτερο γκολ ο Καπετάνος.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε πολυτιμότερος με συντριπτικό ποσοστό χάρη στα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά» σε ματς (4-3) που είχε διεξαχθεί σε άδεια Λεωφόρο λόγω απόφασης του κ.Κοντονή, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίζει με μαζική συγκέντρωση έξω από το γήπεδο.

Το καλύτερο γκολ της 27ης αγωνιστικής, σύμφωνα πάντα με την ψήφο των οπαδών, πέτυχε ο Παντελής Καπετάνος με τακουνιά για να χαρίσει στους Ακρίτες τη νίκη με σκορ 1-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση

Η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 27η Αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ:

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP
Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός) 60,81%
Αντώνης Πετρόπουλος (Καλλονή) 22,17%
Λούκα Μιλιβόγεβιτς (Ολυμπιακός) 16,65%

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal
Παντελής Καπετάνος (Skoda Ξάνθη) 63,57%
Γιάννης Σκόνδρας (ΠΑΟΚ) 29,42%
Γκεβόργκ Γκαζαριάν (ΑΟΚ) 7,01%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα