Ανυφαντάκης: «Ομάδες με διαφορετικούς στόχους»

Gazzetta team
Ανυφαντάκης: «Ομάδες με διαφορετικούς στόχους»

bet365

Ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Ανυφαντάκης, μίλησε στο gazzetta.gr για το εκτός παιχνίδι της Κυριακής (19/4) απέναντι στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος,αλλά και στις δυσκολίες του. Πάνοπλοι οι «αργοναύτες» απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».

Την πεποίθηση του ότι η Καβάλα μπορεί να φύγει νικήτρια από την έδρα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, εξέφρασε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά» Κώστας Ανυφαντάκης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην βοήθεια του κόσμου την οποία και θα έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο gazzetta.gr:

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχουν δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Το Βυζάντιο θέλει τη νίκη για να μείνει στην κατηγορία, ενώ εμείς από την πλευρά μας για να μείνουμε ζωντανοί στο κόλπο του πρωταθλήματος. Πιστεύουμε στη νίκη και ευελπιστούμε ότι με την βοήθεια των οπαδών μας θα τα καταφέρουμε».

Πλήρης ο ΑΟΚ

Στα αγωνιστικά η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας ολοκληρώθηκε σήμερα με χαλάρωμα, ενώ στα θετικά για τον τεχνικό της ομάδας της Ανατολικής Μακεδονίας η μη ύπαρξη αγωνιστικών προβλημάτων καθώς οι Κανούλας και Παρμαξίδης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, σ΄αντίθεση με τον εδώ και καιρό απόντα Κοσμίδη.

Στόχος για τον ΑΟΚ, όπως γίνεται αντιληπτό δεν είναι άλλος πέρα από τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στο κατόπι τόσο του Πανσερραϊκού όσο και του Άρη στη προσπάθεια που κάνει για άμεση επιστροφή στην Football League.

Η 19μελής αποστολή της Καβάλας για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι απαρτίζεται από τους: Αθανασίου, Φιρινίδη, Σταματόπουλο, Μπαντάνη, Βιτλή, Γκαρακλίδη, Μπάτζιο, Ιορδανίδη, Μικρτσιάν, Παπαδόπουλο Αμβροσ., Γαβριηλίδη, Διαμαντίδη, Μπρατσιάνι, Παππά, Μπαρέττα, Κανούλα, Κρυστάλλη, Παντελίδη και Ασημάκη.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα