Δεν... ξέγραψε τον Ιτάνζ η Κόνιασπορ

Δεν... ξέγραψε τον Ιτάνζ η Κόνιασπορ

Gazzetta team
Δεν... ξέγραψε τον Ιτάνζ η Κόνιασπορ

bet365

Αφού υπάρχει... ψαχνό στην περίπτωση του Σαρλ Ιτάνζ, η Κόνιασπορ εξέφρασε ενδιαφέρον για τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τουρκική ιστοσελίδα.

Η «fotospor.com» υποστηρίζει πως ο τουρκικός σύλλογος έχει... γράψει ξανά το όνομα του Καμερουνέζου τερματοφύλακα δίπλα σε αυτά των παικτών που θέλει να τσεκάρει καλά ενόψει καλοκαιριού.

Ο Ιτάνζ, έπειτα από ένα πρώτο ραντεβού με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και έχοντας καταφέρει ν' αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα, δεν βρήκε άκρη, εξέλιξη που ασφαλώς προκαλεί και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Υπενθυμίζεται πως πέρυσι ο πορτιέρο του «δικεφάλου του βορρά» πέρασε από την Κόνιασπορ με τη μορφή δανεισμού, όμως η οψιόν αγοράς ήταν πολύ υψηλή με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα