Στύλος: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε»

Gazzetta team
Στύλος: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε»

bet365

Ο Απόστολος Στύλος μίλησε στο gazzetta.gr για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (19/4) του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με τα Τρίκαλα, αλλά και τον στόχο της ομάδας του που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Με πολλά προβλήματα στο ντέρμπι οι Μακεδόνες.

Για τις δυσκολίες του κυριακάτικου εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στα Τρίκαλα, αλλά και την πίστη του ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει τον ΑΟΤ, εξέφρασε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο τεχνικός του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο gazzetta.gr:

«Περιμένουμε με ανυπομονησία την αυριανή έναρξη του αγώνα. Θέλουμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού λόγω της ποιότητας του αντιπάλου, αλλά η πίστη στην ομάδα μου είναι πολύ μεγάλη και πιστεύω ότι θα βγούμε νικητές».

Με έξι απουσίες στο ντέρμπι οι Κατερινιώτες

Στα αγωνιστικά η ομάδα της Πιερίας ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου (18/4) την προετοιμασία της για τον αγώνα απέναντι στους Θεσσαλούς, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει χαλάρωμα, ενεργητική αποκατάσταση και στημένες φάσεις.

Όσον αφορά τις απουσίες του εν λόγω αγώνα ο Απόστολος Στύλος ούτε λίγο ούτε πολύ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες έξι παικτών του. Ο λόγος για τους τιμωρημένους λόγω καρτών Παυλίδη, Μωυσίδη τους Παναγιωτίδη, Τσαγκαράκη, Ζαχαράκη και Ραπτόπουλο οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι δύο πρώτοι χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν καθώς έχουν υποστεί κάταγμα περόνης και ρήξη χιαστών αντίστοιχα, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τους άλλους δύο ο πρώτος έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο, ενώ ο δεύτερο ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση.

Τέλος σ΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή όλοι οι παίκτες συμπεριλήφθηκαν σ΄αυτή , με την 18άδα να γίνεται γνωστή λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα