Γρηγορίου: «Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη»

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι αυτή που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα φτάσει στη νίκη.

«Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι για να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος. Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι θέλουν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Ανασυνταχθήκαμε μετά την διακοπή και εμείς και ο ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει. Εμείς θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova ο προπονητής της Κέρκυρας για να προσθέσει στη συνέχεια για την κατάσταση του ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και ανασυντάχθηκε κατά την διάρκεια της διακοπής και αυτό δεν μας βολεύει. Είναι ομάδα με ποιότητα. Ωστόσο, και εμείς θέλουμε τους βαθμούς και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους κατακτήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα