«Γυρίζει στη Μπόκα ο Τέβεζ»!

«Γυρίζει στη Μπόκα ο Τέβεζ»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Γυρίζει στη Μπόκα ο Τέβεζ»!

bet365

Δεδομένη θεωρεί την επιστροφή του Κάρλος Τέβεζ στη Μπόκα Τζούνιορς, ο εκπρόσωπος του Αργεντινού, που όμως, τόνισε πως ο πελάτης του θέλει απλά να τιμήσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους.

Ο «απάτσι» δεσμεύεται με τη «Γηραιά Κυρία» μέχρι το 2016 και εμφανίζεται αποφασισμένος να επιστρέψει στα... πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς. Από την εποχή που αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Σίτι είχε φανερώσει σημάδια αδυναμίας να συνηθίσει μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, όμως το έχει παλέψει και συνεχίζει πλέον στη Serie A.

Τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει σενάρια περί της πιθανής επιστροφής του στη Μπόκα, όμως, όσο δεδομένο κι αν θεωρείται αυτό, δεν θα γίνει πριν από το 2016...

«Είναι άσχημο να ασκούμε πίεση και να γράφονται τόσα πράγματα για τον Κάρλος αυτή τη στιγμή που είναι κρίσιμη για τη Γιουβέντους. Είναι δεδομένο ότι ο Κάρλος θα τελειώσει την καριέρα του στη Μπόκα. Ήδη χτίζει ένα νέο σπίτι στην Αργεντινή και θέλει να μείνει δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα και τους φίλους του. Έχει όνειρα, σχέδια, όμως θέλει παράληλα να τιμήσει και το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους μέχρι το 2016. Αυτό είναι σίγουρο» είπε ο εκπρόσωπός του, Αντριάν Ρουόκο, στο «Radio de la Red».

 

Τελευταία Νέα