Ζημιά για Σαουθάμπτον (vids)

Gazzetta team
Ζημιά για Σαουθάμπτον (vids)

bet365

Η Σαουθάμπτον προηγήθηκε στο Britannia αλλά η Στόουκ γύρισε το ματς (2-1) και της τελείωσε τις όποιες ελπίδες για Champions League.

Η Στόουκ έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη και βρέθηκε στην 9η θέση της Premier League, ενώ οι Αγιοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα και τα όνειρά τους για συμμετοχή στα προκριματικά της κορυφαίας διοργάνωσης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22' όταν η κεφαλιά του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, Ζοσέ Φόντε, πήγαινε στα δίχτυα αλλά ο Μόργκαν Σνάιντερλεν το σιγούρεψε από κοντά (0-1). Η ομάδα του Μαρκ Χιούζ ισοφάρισε στο ξεκίνημα της επανάληψης (47') όταν το σουτ του Ν' Ζονζί κόντραρε και πήγε στο δοκάρι και ο Ντιούφ σκόραρε με το ριμπάουντ πετυχαίνοντας το 9ο φετινό γκολ του στην PL (1-1). Οι Potters πήραν τη νίκη στο 84' όταν ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή της Σαουθάμπτον, ο Τσάρλι Ανταμ έκανε καλό κοντρόλ και εκτέλεσε για το τελικό 2-1.

Λέστερ για παραμονή!

Μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες έμοιαζε καταδικασμένη σε υποβιβασμό αλλά τώρα είναι έτοιμη για όλα! Η Λέστερ νίκησε και την Σουνσόνι (2-0), πήρε το τρίτο σερί τρίποντο και είναι στο... -1 γκολ από την παραμονή, στην ισοβαθμία με τη Χαλ! Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και στο 15' ο Ουγιόα σκόραρε ξανά για το 1-0, το οποίο έδωσε πίστη για τη συνέχεια. Το πρώτο 45λεπτο βγήκε με την Λέστερ να έχει τον έλεγχο αλλά στην επανάληψη η Σουόνσι κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση και να πιέσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη τους φάση στο 70' με τον Ολιβέιρα αλλά ο Σμάιχελ κράτησε το 1-0, για να κλειδώσει το τρίποντο για τη Λέστερ στο 90' ο Κινγκ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 μέσα σε αποθέωση!


Ανάσα για Γουέστ Μπρομ


Το αρνητικό σερί των 3 ηττών έλαβε τέλος στο Λονδίνο για την Γουέστ Μπρομ, που πήρε μεγάλη νίκη επί της φορμαρισμένης Κρίσταλ Πάλας με 2-0 και άνοιξε τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το ματς ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους, όταν μετά από κόρνερ του Μπραντ ο Μόρισον νίκησε τον Πάντσιον στον αέρα για να κάνει το 0-1 με κεφαλιά. Η συνέχεια είχε διαμαρτυρίες για πέναλτι και από τις δύο ομάδες, με τον Μπολάσι να χάνει την πρώτη και μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος και τον Μάιχιλ να βγάζει εντυπωσιακά. Ο Πάρντιου έκανε αλλαγές με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως μετά από λίγα λεπτά το γκολ ήταν 0-2. Στο 53’ οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να απομακρύνουν μετά από κόρνερ και ο Γκάρντνερ με εκπληκτικό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σπερόνι! Γκέιλ και Μπολάσι απείλησαν για την Πάλας, πριν το γκολ του Σανόγκο στις ακυρωθεί για οφσάιντ και το 0-2 μείνει μέχρι το τέλος.

Καθάρισε με παραμονή η Εβερτον

Τα Ζαχαρωτά που ξεκίνησαν με υψηλές βλέψεις, βρέθηκαν κάποια στιγμή να αγχώνονται με το θέμα της παραμονής. Λογικά όμως μετά το 1-0 επί της ουραγού Μπέρνλι, δεν θα πρέπει να τους απασχολεί άλλο αυτό το θέμα, μιας και βρέθηκαν στο +13 από τους μπελάδες. Γι αυτό φρόντισε ο Κέβιν Μιραλάς (29') και ενώ νωρίτερα ο Μπάρκλεϊ είχε χάσει πέναλτι. Για την ακρίβεια το έπιασε ο Χίτον, ενώ στο 45' αποβλήθηκε ο Μπαρνς της Μπέρνλι, που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι μέχρι το φινάλε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα