Ο Φαν Χάαλ των... ντέρμπι (pic)

Ο Φαν Χάαλ των... ντέρμπι (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Φαν Χάαλ των... ντέρμπι (pic)

bet365

Η φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι... μεγάλη στα μεγάλα ματς. Με τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο, έχει φροντίσει να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς κόντρα στις πρώτες εφτά ομάδες της βαθμολογίας!

Δεν είναι τυχαία η παρουσία των «κόκκινων διαβόλων» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, η επαναφορά της στους «μεγάλους» της Πρέμιερ Λιγκ και οι προοπτικές για διεκδίκηση του τίτλου από την επόμενη σεζόν.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ κατάφερε να συμμαζέψει το ... χάλι της περσινής αγωνιστικής περιόδου, όταν με τον Μόγιες ο σύλλογος βίωσε μαύρες μέρες και φέτος, έχει καταφέρει η Γιουνάιτεντ να δείξει ανωτερότητα έναντι των ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη 7άδα της βαθμολογίας, έχοντας να επιδείξει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, δείτε που κατατάσσεται η Γιουνάιτεντ στα ματς κόντρα στο... Top-7:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα