Παράπονα από Πελεγκρίνι στον Τουρέ

Παράπονα από Πελεγκρίνι στον Τουρέ

Κώστας Ζάλιαρης
Παράπονα από Πελεγκρίνι στον Τουρέ

bet365

Κατ' ιδίαν συζήτηση είχαν οι Μανουέλ Πελεγκρίνι και Γιάγια Τουρέ, με τον Χιλιανό κόουτς να εκφράζει τα παράπονά του στον Ιβοριανό, αλλά να του ξεκαθαρίζει πως τον στηρίζει... τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Τουρέ είναι... φάντασμα του εαυτού του στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος και μοιάζει ανήμπορος να βοηθήσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Δείχνει «βαρύς», δεν τον... ακούν τα πόδια του όταν χρειάζεται να τρέξει ή να κάνει το κάτι παραπάνω για την ομάδα και δεν προσφέρει καμία απολύτως βοήθεια, που θα μπορούσε να είναι πολύτιμη για τους «πολίτες».

Η διοίκηση των Πρωταθλητών δηλώνει ανοιχτή σε προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο μίλησε ο Πελεγκρίνι και του εξέφρασε τα παράπονά του για την αγωνιστική του εικόνα και την ανάγκη να εμφανιστεί όσο το δυνατόν καλύτερος στα εναπομείναντα ματς της σεζόν.

Παράλληλα, του κατέστησε σαφές πως ο ίδιος θα τον στηρίξει, αλλά μέχρι το καλοκαίρι, όταν και ενδέχεται να γίνουν αλλαγής στον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου που κάθεται στον πάγκο...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα