Παναθηναϊκός: Ψάχτηκε για Αμπέντ, αλλά είναι δύσκολο...

Παναθηναϊκός: Ψάχτηκε για Αμπέντ, αλλά είναι δύσκολο...

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ψάχτηκε για Αμπέντ, αλλά είναι δύσκολο...

bet365

Μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η περίπτωση της πιθανής επιστροφής του Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό, αν και οι «πράσινοι» ψάχτηκαν σοβαρά για τον Αλγερινό άσο.

Τα πράγματα, γι' ακόμα μια χρονιά, δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα ήθελε ο Αμπέντ στη Νιούκαστλ. Αν και έκανε ορισμένα καλά παιχνίδια κι έδειχνε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Άλαν Πάρντιου, τόσο η αλλαγή προπονητή όσο και ο δικός του τραυματισμός που τον άφησε αρκετό καιρό εκτός δράσης, τον έχουν παραγκωνίσει ξανά.

Ο Παναθηναϊκός το κοίταξε πολύ σοβαρά για να βολιδοσκοπήσει προθέσεις και να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενο γύρω από την πιθανή επιστροφή του Αλγερινού, όμως μόνο εύκολο δεν είναι αυτό, ειδικά από τη στιγμή που οι «καρακάξες» δείχνουν... να μην ξέρουν τι θέλουν.

Βέβαια, από τη στιγμή που ψάχνουν και προπονητή για ν' αναλάβει από τη νέα σεζόν, είναι λογικό οποιοδήποτε ζήτημα ποδοσφαιριστή να μπαίνει στον «πάγο», με τον Αμπέντ να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και να είναι φρόνιμη μια πιθανή πώλησή του φέτος το καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι», παρ' όλα αυτά, αν τελικά δουν ότι μπορούν να καταφέρουν κάτι, πέρα από ένα μικρό ποσό - στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της ομάδας ασφαλώς - ίσως προτείνουν κι ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα