«Βλέπει Σαλβαδόρ ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Βλέπει Σαλβαδόρ ο Ολυμπιακός»

bet365

Την περίπτωση του Μανόλο Σαλβαδόρ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή εξετάζουν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Όπως μετέδωσε το ES Radio της Βαλένθια, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδος έχουν προσεγγίσει τον 51χρονο τεχνικό διευθυντή της Λεβάντε. Το συμβόλαιο του Σαλβαδόρ εκπνέει το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο θεωρείται αρκετά πιθανό να αποχωρήσει τον ερχόμενο Ιούνιο, αφού βρίσκεται στο εν λόγω πόστο από το 1998, έχοντας χτίσει ένα πολύ καλό όνομα στην Ισπανία, ως ο κύριος υπεύθυνος για τη Λεβάντε των τελευταίων ετών, που είναι και η καλύτερη στην ιστορία της.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η πορεία των Λεβαντίνων στην Primera Division, όπου φέτος παλεύουν για την παραμονή τους, ενώ ο Σαλβαδόρ φέρεται να έχει και πολύ καλές σχέσεις με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, κάτι που μπορεί να έχει ξεχωριστή σημασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα