Με Ντιόγκο και Λεάλ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Νίκος Μαρούδας
Με Ντιόγκο και Λεάλ κόντρα στον ΠΑΟΚ

bet365

Στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Κέρκυρα οι Λεάλ και Ντιόγκο, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Έτοιμη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι η Κέρκυρα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, είδε και την Παρασκευή τους Λεάλ, Ντιόγκο να προπονούνται και τους πήρε στην αποστολή για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Οι «Φαίακες», αναζητούν τον βαθμό ή τους βαθμούς που θα τους δώσουν οριστικά την παραμονή και είναι πεπεισμένοι ότι αυτό μπορεί να γίνει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής έμεινε για προληπτικούς λόγους ο Ζορμπάς, όπως επίσης και ο τραυματίας Κουμπούτια.

Αναλυτικά η αποστολή: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Παρασκευαϊδης, Γκόμες, Μανωλάς, Ντιόγκο, Σιόντης, Καρντόζο, Ανδρεόπουλος, Λεάλ, Γκαζαριάν, Χαβίτο, Φάμπιο, Κόντος, Κρητικός, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι και Γεωργακόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα