Επιστρέφει φουριόζος για το φινάλε ο Μήτρογλου

Επιστρέφει φουριόζος για το φινάλε ο Μήτρογλου

Επιστρέφει φουριόζος για το φινάλε ο Μήτρογλου

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης τις τελευταίες εβδομάδες κι ο Περέιρα θα έχει στη διάθεσή του το πιο «βαρύ του όπλο» για το φινάλε της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε ανάγκη τον Κώστα Μήτρογλου (16 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις) για να νικήσει την Ξάνθη, τον Αστέρα και τον Πανθρακικό.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχει ο Περέιρα κι η ομάδα υγιή το πιο δυνατό της «όπλο» στη γραμμή κρούσης.

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και μάλιστα δείχνει ορεξάτος για να πραγματοποιήσει ένα ιδανικό φινάλε με αρκετά γκολ.

Ο 27χρονος, είχε επιστρέψει στη δράση στο ματς με Κέρκυρα μετά τις νίκες με Ξάνθη και Αστέρα. Παρόλα αυτά υπέστη υποτροπή. Πλέον, αναμένεται να τον δούμε να παίζει, έστω και ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στην αναμέτρηση της Κυριακής (19/4) με το Λεβαδειακό.

Στις 26 του μήνα οι πρωταθλκητές παίζουν στην Πλατεία με τον Πανιώνιο και το Μάιο, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Καλλονή (3/5) κι η αυλαία τους πέφτει στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά (10/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα