Ορλάντο Σα: «Ξέρω για την ΑΕΚ»

Ορλάντο Σα: «Ξέρω για την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Ορλάντο Σα: «Ξέρω για την ΑΕΚ»

bet365

Ο Ορλάντο Σα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως οι εξελίξεις στην υπόθεσή του μεταφέρονται για το τέλος της σεζόν.

«Είναι ένας κλασικός στράικερ, που παίζει κυρίως στην περιοχή και γύρω από το πέναλτι. Είναι ψηλός και δυνατός. Είναι ένας killer. Ωστόσο, παρότι είναι ψηλός, δεν είναι εξίσου καλός και στο κεφάλι. Καλύπτει όμως αυτήν την αδυναμία του με τα υπόλοιπα προσόντα, όπως την εξαιρετική τεχνική και τα ιδανικά τελειώματα» ήταν τα πρώτα λόγια του Ματσιέι Κάλιστσουκ, ρεπόρτερ στην πολωνική Sport, μιλώντας στη SportDay.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στα αρνητικά του παιχνιδιού του Πορτογάλου, λέγοντας: «Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι κυρίως με τον χαρακτήρα του. Είναι αρκετά οξύθυμος. Χαρακτηριστικό είναι πως το περασμένο φθινόπωρο δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα σε ένα σημαντικό παιχνίδι για το Κύπελλο (προερχόταν όμως από πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά δεν ήταν πρώτη επιλογή για τα ματς του Europa League) και εκεί ξεκίνησε να έχει προβλήματα με τον προπονητή του. Όπως όμως και οι συμπαίκτες του, που επίσης δεν είχαν καλές σχέσεις. Ίσως επειδή είναι λίγο εγωιστής».

Ακόμη, η SportDay τονίζει ότι ήρθε σε επαφή με το διεθνή επιθετικό, ο οποίος δεν θέλησε να πει το παραμικρό για το μέλλον του, αλλά ούτε και για επαφές με την ΑΕΚ, τονίζοντας απλά πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Ένωσης. Ερωτηθείς αν έχει ενημερωθεί γι' αυτό από το μάνατζέρ του ή από δημοσιεύματα, αρνήθηκε να απαντήσει εκ νέου, μεταφέροντας τις εξελίξεις για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα