Προθεσμία για υπόμνημα για Περέιρα και Κασάμι

Προθεσμία για υπόμνημα για Περέιρα και Κασάμι

Δημήτρης Τομαράς
Προθεσμία για υπόμνημα για Περέιρα και Κασάμι

bet365

Ο Θοδωρής Γιαννίκος εκπροσώπησε τους Βίτορ Περέιρα και Παιτϊμ Κασάμι στην απολογία τους ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Πήρε προθεσμία να παραδώσει και υπόμνημα.

Όπως αναμενόταν ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού βρέθηκε στην ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης προκειμένου να καταθέσει την υπερασπιστική γραμμή για τους Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι. Ο Πορτογάλος με τον Ελβετό δεν έδωσαν το παρών στην διαδικασία και ενώ ο Θοδωρής Γιαννίκος πέραν των όσων επισήμανε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για τους πανηγυρισμούς των δύο στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, πήρε και προθεσμία (σ.σ. μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας) για να καταθέσει σχετικό υπόμνημα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννίκος τόνισε πως δεν υπήρξαν εμπρηστικές χειρονομίες από μέρους των δύο ατόμων και πως και οι δύο είναι πολύ καλοί και ακέραιοι χαρακτήρες και εξαιρετικοί επαγγελματίες. Ζήτησε δε την απαλλαγή τους. Επίσης στάθηκε στην αλβανική καταγωγή του παίκτη, που μπορεί να εξόργισε αρκετούς. Η απόφαση λογικά θα ανακοινωθεί έως το τέλος της άλλης εβδομάδας. Οι ποινές πάντως που προβλέπονται για τις περιπτώσεις των δύο είναι πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.

 

Τελευταία Νέα