«Είμαστε στα Play -Out. Εσύ θα μείνεις στον καναπέ;»

Gazzetta team
«Είμαστε στα Play -Out. Εσύ θα μείνεις στον καναπέ;»

bet365

Ανακοίνωση μέσω της οποίας απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να στηρίξει την ομάδα στα Play –Out, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιγιάλειος.

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία γνωστοποιεί ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες των Play –Out, προχώρησε η διοίκηση του Παναιγιάλειου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε λίγες ημέρες ο Παναιγιάλειος ξεκινά τους αγώνες play out για την παραμονή στην Football League για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Σε αυτήν της την προσπάθεια η «Μαύρη Θύελλα» σε χρειάζεται και σε θέλει δίπλα της. Έχει ανάγκη τη δύναμή σου, τη στήριξή σου, όπως έπραξες στα δύσκολα, όπως πράττεις πάντα όπου υπάρχει «Παναιγιάλειος».

Δείξε λοιπόν έμπρακτα τη «μελανόλευκη» αγάπη σου με τη συνεχή παρουσία σου στους πέντε εντός έδρας κρίσιμους αγώνες και μην αφήσεις μόνη την ομάδα μας σε αυτή την προσπάθεια που κάνει. Απόκτησε το συντομότερο δυνατό την κάρτα διαρκείας που επιθυμείς (VIP, απλή, γυναικεία) και έλα να ενώσεις τη φωνή σου με τις υπόλοιπες φωνές των φιλάθλων μας, ώστε όλοι μαζί σε λίγο καιρό να πανηγυρίσουμε την παραμονή τού Παναιγιαλείου μας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία τού επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.

Οι κάρτες διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια τής ομάδας μας διατίθενται ΜΟΝΟ από τα γραφεία τού συλλόγου (Ανδρονοπούλου 4, πρώτος όροφος) και από τα μέλη της διοίκησης».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα