Κρισάντους: «Βρίσκω τον καλό μου εαυτό»

Κρισάντους: «Βρίσκω τον καλό μου εαυτό»

Gazzetta team
Κρισάντους: «Βρίσκω τον καλό μου εαυτό»

bet365

Στο λάθος που έκανε παίρνοντας μεταγραφή στο Αμβούργο και στο πώς βρίσκει τον καλό του εαυτό στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Μακόλεϊ Κρισάντους.

Ο Νιγηριανός επιθετικός της Ένωσης έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του για τον 17χρονο φορ Τόνι Αβονίγι και μίλησε και για τον εαυτό του.

«Ο Αβονίγι μου θυμίζει τον εαυτό μου το 2007. Ήμουν πρώτος σκόρερ στο Αφρικανικό και το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων. Είχα αναδειχτεί 2ος καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης πίσω από τον Τόνι Κροος, με ήθελαν πολλές ομάδες και είχα δεκάδες προτάσεις. Ωστόσο η επιλογή του Αμβούργου εκείνη τη στιγμή δεν ήταν καλή για μένα. Τώρα βρίσκω και πάλι τον καλό μου εαυτό, οπότε για τον Αβονίγι η πρώτη επιλογή μπορεί να κρίνει πολλά στην καριέρα του. Ο Αβονίγι είναι έξυπνος, πρέπει να σκεφτεί καλά τι θα επιλέξει. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται πάνω απ' όλα να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, τα χρήματα δεν είναι προτεραιότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα