Μέσι: «Εζησα δύσκολη χρονιά, αλλά είμαι καλά»

Μέσι: «Εζησα δύσκολη χρονιά, αλλά είμαι καλά»

Gazzetta team
Μέσι: «Εζησα δύσκολη χρονιά, αλλά είμαι καλά»

bet365

Ο Μέσι... πετάει και το φωνάζει! Ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως η κακή περσινή χρονιά ανήκει οριστικά στο παρελθόν!

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Η αλήθεια είναι πως η σεζόν είναι διαφορετική σε σχέση με την περσινή. Έζησα μια δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς που με επηρέασαν. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά» και προσθέτει: «Ξόδεψα πολύ χρόνο εκτός γηπέδου, αλλά από τη στιγμή που επέστρεψα είναι καλά. Προσπάθησα να ξεχάσω ό,τι έζησα εκείνη τη χρονιά, ώστε να βρω τον καλό μου εαυτό και τώρα αισθάνομαι καλά» τόνισε ο Λίονελ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό της ομάδας.


Τα νούμερα του Αργεντίνου φέτος, 45 γκολ σε 44 ματς, είναι ίδια με τ η χρονιά του τρεμπλ. «Μακάρι να δούμε κάτι ανάλογο. Έχουμε τη θέληση να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται και θα παλέψουμε για αυτό». Ο Μέσι τόνισε ότι ο κόσμος και η ομάδα έχουν συνηθίσει να κυνηγούν τίτλους και «ίσως δεν αποτιμούσαμε σωστά τα όσα κατακτήσαμε. Ζούμε μια χρονιά που δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα και τώρα, όταν έρχονται επιτυχίες, τις ευχαριστιόμαστε περισσότερο γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι»


Κόντρα στη Σεβίλλη, ο Μέσι πέτυχε το 398 γκολ του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και τονίζει: «Είναι ωραίο να σκοράρεις, αλλά σε αυτό το σημείο κάθε γκολ είναι ένα γκολ...». Οσο για το που βρίσκονται οι μπάλες των ρεκόρ, ο ίδιος απαντά «Εχω αποθηκεύσει τις μπάλες σε μια γυάλινη βιτρίνα με τα τρόπαια, αλλά σκοπεύω να κάνω κάτι καλύτερο...».

Οι μπάλες αυτές έχουν υπογραφές συμπαικτών του και ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα εξηγεί τον λόγο «Υπογράφουν στη μπάλα διότι είναι μια αναγνώριση για όλη την ομάδα. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει όσα έχω κάνει και ειδικά τα χατ τρικ, τα οποία και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από αυτούς».

Ο Λίονελ Μέσι μιλά για τον γιο του Τιάγκο και το πως του άλλαξε τη ζωή στη Μπαρτσελόνα «Εχει αλλάξει τα πάντα, ειδικά τη σκέψη. Πλέον, έχω αλλάξει και τον τρόπο που είμαι σε ένα ματς. Πριν, αν έκανα κάτι λάθος ή πήγαινε κάτι άσχημα δεν μιλούσα σε κανέναν για τρεις ή τέσσερις ημέρες, πήγαινα να τρελαθώ. Τώρα, έρχομαι σπίτι έπειτα από ένα ματς, βλέπω τον γιο μου και μου περνάνε όλα. Στη ζωή υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από το ποδόσφαιρο...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα