Αλαφούζος: «Ευτυχισμένοι που έχουμε τον Αναστασίου στον Παναθηναϊκό»

Αλαφούζος: «Ευτυχισμένοι που έχουμε τον Αναστασίου στον Παναθηναϊκό»

Νίκος Αθανασίου
Αλαφούζος: «Ευτυχισμένοι που έχουμε τον Αναστασίου στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος μιλά στο gazzetta.gr για την επέκταση συμβολαίου στον Γιάννη Αναστασίου, την πίστη του στον Έλληνα τεχνικό και τις... δυνατές μεταγραφικές λύσεις που έρχονται!

Ήταν δική του προσωπική επιλογή την άνοιξη του 2013. Πήρε το ρίσκο και δικαιώθηκε. Ο Γιάννης Αλαφούζος βρήκε στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου αυτό που έψαχνε για τον πάγκο του Παναθηναϊκού και το μεσημέρι της Τρίτης, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού»... σφράγισε και με την δική του υπογραφή την επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2018!

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ μίλησε στο gazzetta.gr για τον Έλληνα τεχνικό και το νέο του συμβόλαιο, το πως κατέληξε σε αυτή την επιλογή πριν δύο χρόνια αλλά και τα ''εργαλεία'' που θα του παρέχει για να κάνει τον Παναθηναϊκό ακόμη καλύτερο...

«Η ομάδα αυτά τα δύο χρόνια έκανε βήματα μπροστά με τον Γιάννη στην τεχνική ηγεσία. Είμαστε ευτυχισμένοι που τον έχουμε στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, με ήθος και εξαιρετικός επαγγελματίας. Πιστεύουμε πολύ στις ικανότητες του και για αυτό συνεχίζουμε μαζί του, για να συνεχίσει να δημιουργεί μια ομάδα που θα δικαιώσει τις προσδοκίες του κόσμου» είπε αρχικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και συνέχισε για το πως προέκυψε πριν δύο χρόνια ο νεαρός Έλληνας τεχνικός:

«Ήταν Νοέμβριος του 2012 όταν κάναμε το πρώτο ραντεβού. Μου τον σύστησε ένας κοινός φίλος που έμενε μόνιμα στην Ολλανδία. Τα παιδιά τους πήγαιναν μαζί στο σχολείο. Κάπως έτσι έγινε η πρώτη γνωριμία. Από την αρχή με κέρδισε με το στυλ, τις γνώσεις και τον τρόπο που μιλούσε για το ποδόσφαιρο. Ήταν ακριβώς αυτό που ψάχναμε τότε. Ένας Έλληνας προπονητής με φιλοδοξίες, ήθος και ακεραιότητα».

Ο Γιάννης Αναστασίου στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου μίλησε για σημαντική ενίσχυση το καλοκαίρι. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ...

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να είναι πρωταθλητής. Αυτός είναι ο στόχος μας. Το καλοκαίρι θα γίνουν οι κινήσεις που χρειάζονται. Φυσικά, δεν μπορούμε να αγοράσουμε ότι κινείται αλλά να είστε σίγουροι πως θα είναι δυνατές λύσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στον προπονητή να φτιάξει κάτι ακόμη καλύτερο. Υπάρχουν περιπτώσεις που προχωράνε, που είναι σε καλό επίπεδο.

Εκτός από τον Αναστασίου, έχουμε τον Τάκη Φύσσα, τον Λεωνίδα Βόκολο. Είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό πως αυτή η τριάδα συνεργάζεται άρτια με κοινό παρανομαστή το καλό του συλλόγου και θα συναποφασίσει για τις μεταγραφές. Κανείς δεν λειτουργεί αυτόνομα, χωρίς να γνωστοποιεί τις κινήσεις του. Είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε αυτή την τριάδα στον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα