Εργοτέλης: «Ενωμένοι για την υπέρβαση»

Gazzetta team
Εργοτέλης: «Ενωμένοι για την υπέρβαση»

bet365

Κάλεσμα στον κόσμο του Εργοτέλη να δώσει δυναμικό παρόν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, απηύθυνε η διοίκηση των Κρητικών.

Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό, η νίκη για τον Εργοτέλη αποτελεί... μονόδρομο, προκειμένου να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

Για αυτό και η διοίκηση των Κρητικών, την Πέμπτη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να μείνει στην SuperLeague.

Aναλυτικά η ανακοίνωση...

«Η πίστη μας ότι ο Εργοτέλης μπορεί ακόμα μια φορά να ξεπεράσει εμπόδια που φαίνονται ανυπέρβλητα, ξέρουμε ότι προκαλεί ανησυχία και άγχος σε αυτούς που νομίζουν ότι έχουν ήδη πετύχει το σκοπό τους.

Ξέρουμε όμως, ότι προκαλεί επίσης και το ένστικτο του κόσμου του Εργοτέλη, του Ηρακλείου και της Κρήτης να πάρει μέρος στη πιο μεγάλη μάχη της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας.

Μια μάχη που αυτή τη φορά δεν θα είναι άνιση. Δε θα το επιτρέψουμε να είναι.

Μια γροθιά για ένα σκοπό: Την αρχή μιας ακόμα ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ.

Αυτό το μήνυμα θα στείλουν οι παίκτες της ομάδας μας μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό το μήνυμα θα φύγει, με τη φωνή σας, από τις εξέδρες του Παγκρήτιου Σταδίου την ερχόμενη Κυριακή στις 17:15».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα