Στις 29 Απριλίου η επαναληπτική Γ.Σ. λόγω Παπαγεωργίου

Gazzetta team
Στις 29 Απριλίου η επαναληπτική Γ.Σ. λόγω Παπαγεωργίου

bet365

Πενταμελής επιτροπή προκειμένου να έρθει σε επαφή με τον Θανάση Παπαγεωργίου, για την ενασχόληση του με τα διοικητικά του Πανηλειακού συστάθηκε στη Γ.Σ. της Τετάρτης (1/4).

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου του Πανηλειακού στην Γ.Σ. της Τετάρτης (1/4), προκειμένου να αναδειχτεί η διοίκηση που θα τρέξει τον σύλλογο τη νέα σεζόν.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε καθώς ο μεγαλομέτοχος Θανάσης Παπαγεωργίου δεν έχει δώσει ακόμα την οριστική του απάντηση. Αιτία η ύπαρξη της καταγγελίας που έγινε προς το ΣΔΟΕ από την απερχόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα την μετάθεση της Γ.Σ. για τις 29 Απριλίου. Να σημειωθεί ότι τόσο ο Λάμπης Σιδηροκαστρίτης, όσο και ο Φάνης Παπαδόπουλος ζήτησαν αυτή να γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από το σώμα.

Όπως αποφασίστηκε συστάθηκε μια πενταμελής επιτροπή έπειτα από απόφαση του Δημήτρη Κωσταριά, με στόχο να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο επαφών με τον Ήλειο επιχειρηματία, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος του μήνα όταν και θα γίνει η Γ.Σ. προκειμένου αυτός να αναλάβει και επίσημα την διοίκηση του Ερασιτέχνη. Αυτή θα αποτελείται από τον Δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, τους Κώστα Ντάβαρη, Χρήστο Πλευριά, Δημήτρη Κωσταριά, αλλά και τον εκπρόσωπο των οργανωμένων του Πανηλειακού Γιάννη Καμπιώτη.

Έντονη αντιπαράθεση Ντάβαρη - Παπαδόπουλου

Σ΄ότι έχει να κάνει με την Γ.Σ. δεν έλειψε βέβαια και η ένταση ανάμεσα στον Κώστα Ντάβαρη και τον Φάνη Παπαδόπουλο. Αιτία αυτής η καταγγελία του τελευταίου στο ΣΔΟΕ, με τον πρώην πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» να κατηγορεί τον απερχόμενο Γραμματέα του Ερασιτέχνη για υπονόμευση του μέλλοντος του Πανηλειακού, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να ωθήσει τον Θανάση Παπαγεωργίου στο να κρατά στάση αναμονής σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις στο σύλλογο της Ηλείας.

Τέλος άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πριν από την έναρξη της Γ.Σ. κι έπειτα από αίτημα των «RED BOYS» κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Κυράστα ο οποίος διατέλεσε προπονητής της ομάδας της Πελοποννήσου από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 1996, καθώς επίσης τη σεζόν 1997 -1998, αλλά και το 1998 -1999 από τον Αύγουστο μέχρι και τον Ιανουάριο, διάστημα κατά το οποίο το συγκρότημα της Ηλείας αγωνιζόταν στην Α΄ Εθνική.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα