Η ώρα των απολογιών για την εγκληματική οργάνωση

Η ώρα των απολογιών για την εγκληματική οργάνωση

bet365

Στον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη προσήλθαν οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Το gazzetta.gr ήταν στην Ευελπίδων και έχει το ρεπορτάζ.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να γίνουν οι πρώτες απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στον χώρο του ποδοσφαίρου στον ειδικό ανακριτή κατά της διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη. Ο πρώτος που παρουσιάστηκε ήταν ο δικηγόρος του πρώην πρόεδρου της πειθαρχικής επιτροπής της Football League Λευτέρη Ζάμπρα που ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Για σήμερα και αύριο ο κ. Ανδρεάδης έχει καλέσει 12 άτομα, άρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποιοι θα παρουσιαστούν...

Οι επόμενοι που ακολούθησαν ήταν τα μέλη της ΕΠΟ Βλάσσης και Αναστασάκη, αλλά και ο πρώην αντιεισαγγελέας Ζυγογιάννης, oι οποίοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν για μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα για τις 23 Απριλίου, ενώ ένα ακόμα άτομο παρουσιάστηκε χθες στον ανακριτή.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 και θα συνεχιστεί την Παρασκευή με άλλα επτά άτομα.

Ποιοι κατηγορούνται

Oι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας που κατηγορούνται είναι οι Απόστολος Αμπάρκιολης, Γιάννης Κάμπαξης, Κώστας Ιωαννίδης μαζί με άλλα πέντε μέλη πειθαρχικών επιτροπών της Football League και της ΕΠΟ.

Eίναι το νυν μέλος του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργος Βλάσσης. Η δικηγόρος, νυν αναπληρωματικό μέλος Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη. Ο επίτιμος εισαγγελέας εφετών, πρώην πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Football League (και) την περίοδο του σκανδάλου των «στημένων» αγώνων, Λευτέρης Ζάμπρας.

Ο επίτιμος αντεισαγγελέας εφετών, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος πειθαρχικής επιτροπής Football League (και) την περίοδο του σκανδάλου των στημένων αγώνων, Χαρίλαος Ζυγογιάννης.

Η δικηγόρος, νυν μέλος πειθαρχικής επιτροπής Football League, Ιωάννα Παντελοπούλου.

Το γεγονός ότι είναι κατηγορούμενοι δεν σημαίνει ότι είναι και ένοχοι καθώς υπάρχει πάντα το τεκμήριο της αθωώτητας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα