Ο μάνατζερ του Φερνάντο Μπελούτσι στο gazzetta.gr

Ο μάνατζερ του Φερνάντο Μπελούτσι στο gazzetta.gr

Ο μάνατζερ του Φερνάντο Μπελούτσι στο gazzetta.gr

bet365

Φήμες ήθελαν τον Φερνάντο Μπελούτσι να έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ ωστόσο ο μάνατζερ του Μάρκο Κιρντεμίρ διαψεύδει μέσω του gazzetta.gr κατηγορηματικά το εν λόγω σενάριο. Τι λέει για το μέλλον του Αργεντινού.

Ο Φερνάντο Μπελούτσι ο οποίος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, μετά από περιπλάνηση σε Πόρτο και Τζένοα αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στην Τουρκία και την Μπούρσασπορ.

Η παρουσία του στους «πράσινους κροκόδειλους» φτάνει όμως στο τέλος της και Φήμες ήθελαν το όνομά του να έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ. Το gazzetta.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον μάνατζερ ου 31χρονου άσου, Μάρκο Κιρντεμίρ ο οποίος ήταν κατηγορηματικός για το αν έχουν υπάρξουν συζητήσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά:

«Δεν υπάρχει καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ», για να προσθέσει στη συνέχεια σε ερώτηση του gazzetta.gr για το μέλλον του πελάτη του: «Υπάρχουν προτάσεις από Τουρκία αλλά ο Φερνάντο είναι εδώ και τρία χρόνια στην χώρα και θα επιθυμούσε μια αλλαγή και το Ντουμπάι αυτή την στιγμή είναι μια επιλογή».

Όσο για το αν επιλογή των πετροδόλαρων ή κάποιας άλλης χώρας θα αποτελούσε δέλεαρ για την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ανέφερε: «Ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα πάει στο Ντουμπάι η Ισπανία θα ήταν μια επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του. Ο παίκτης αμείβεται με 1,3 εκατ. ευρώ ενώ η πρόταση από το Ντουμπάι είναι για 1,8 εκατ. ευρώ».

Με τα σημερινά δεδομένα και αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, όλα συνηγορούν ότι ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού θα μετακομίσει στο Ντουμπάι. Άλλωστε είναι και σε μια ηλικία που ψάχνεται για το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του και τα πετροδόλαρα των Αράβων του δίνουν αυτή την δυνατότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα