Μήνυμα παραμονής από Ντιόγκο στη Κέρκυρα

Gazzetta team
Μήνυμα παραμονής από Ντιόγκο στη Κέρκυρα

bet365

Στα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι στην Κέρκυρα είναι και αυτό του Ντιόγκο, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα. Η Βιτόρια τον τελευταία λόγο.

Με δηλώσεις του στην «Abola», ο Ζορντάο Ντιόγκο, ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στη Κέρκυρα και μετά το τέλος του δανεισμού του. Ωστόσο, όπως τόνισε, τον τελευταίο λόγο τον έχει η Βιτόρια η οποία θα αποφασίσει αν θα τον παραχωρήσει ή όχι.

«Το club έχει εκδηλώσει την επιθυμία να συνεχίσουμε τη συνεργασία, αλλά η τελευταία λέξη ανήκει πάντα στη Βιτόρια. Έχω κερδίσει μια θέση στην ομάδα, έχω βάλει ένα γκολ και, γενικά, θα έλεγα ότι η χρονιά πάει πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι, αυτή τη στιγμή, προέρχομαι από έναν τραυματισμό. Ωστόσο, εντός των 15 προσεχών ημερών, θα έχω επιστρέψει 100%. Κι έτσι, θα έχω... δύο λόγους για να χαίρομαι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του μπακ της Κέρκυρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα