Αμπέντ: Έρχεται να δει τους φίλους του στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Αμπέντ: Έρχεται να δει τους φίλους του στον Παναθηναϊκό

bet365

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες ο Μεχντί Αμπέντ, ώστε να δει τους φίλους που άφησε φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι δεν είναι και λίγοι...

Μόνο καλές αναμνήσεις έχει να θυμάται από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ο Μεχντί Αμπέντ. Ο πρώην άσος του «τριφυλλιού», μπορεί να μην έμεινε στους «πράσινους» το καλοκαίρι μετά το σίριαλ της μεταγραφής του, ωστόσο έχει αφήσει μόνο φίλους στο Κορωπί.

Έτσι, σε ένα από τα επόμενα ρεπό του από τη Νιούκασλ, αναμένεται πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα. Όπως αναφέρει η «Goal», έρχεται στη χώρα μας για να δει τα καλά του φιλαράκια Μέντες και Νάνο, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και μια... βόλτα από το Κορωπί ώστε να δει και τους υπόλοιπους πρώην συμπαίκτες του με τους οποίους πέρσι κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα