H κόντρα Πουλίδο με τον τεχνικό της Τίγκρες (vid)

Δημήτρης Τομαράς
H κόντρα Πουλίδο με τον τεχνικό της Τίγκρες (vid)

bet365

Ο Ρικάρντο Φερέτι έχει κατηγορήσει τον Άλαν Πουλίδο πως στην Τίγκρες περισσότερο ασχολιόταν με το μαλλί του παρά με τις προπονήσεις και ο διεθνής φορ απάντησε!

Η... κόντρα των Ρικάρντο Φερέτι και Άλαν Πουλίδο κρατάει εδώ και αρκετό καιρό. Ο προπονητής της Τίγκρες ουσιαστικά δεν συγχώρεσε ποτέ τον παίκτη του Λεβαδειακού για το γεγονός πως δεν γύρισε στον σύλλογο για να τον βοηθήσει. Έκανε διαρκώς ότι μπορούσε για να τον απαξιώσει. Από το να λέει πως «δεν χρειαζόμαστε τον Πουλίδο» μέχρι να τονίζει ότι «πρόκειται για έναν παίκτη που ήθελε 10 με 15 λεπτά για να φτιάχνει τα μαλλιά του αντί να κάνει προπόνηση. Αισθάνομαι πως περισσότερο ασχολιόταν με το μαλλί του όσο ήταν στην ομάδα παρά με την προπόνηση και το ποδόσφαιρο».

Ο Άλαν Πουλίδο αν και σύμφωνα με τους Μεξικανούς ενοχλήθηκε από όλα αυτά δεν το έδειχνε δημόσια. Μιλώντας σε media στο Μεξικό ο διεθνής άσος του Λεβαδειακού αναφέρθηκε στον πρώην τεχνικό του: «Δεν περίμενα ποτέ πως θα μίλαγε θετικά για μένα. Όλη την ώρα με αποπροσανατόλιζε με την συμπεριφορά του. Λες και ήταν σε σύγχυση. Προσπάθησα να του μιλήσω, δεν με δέχθηκε ποτέ και μετά έλεγε πως εγώ ήθελα να γυρίσω και ότι τον παρακαλούσα με δάκρυα. Όλοι ξέρουμε το πως εκφράζεται και λειτουργεί αλλά στο τέλος μένει πως κάνει επίθεση και κριτική δίχως βάση. Θα πρέπει να τα λέει όλα εάν θέλει».

Ο Πουλίδο στην συνέχεια ανέφερε πως πάντα προσπαθούσε να είναι πρότυπο ειδικά για τα μικρά παιδιά και ότι δεν είναι ο πρώτος παίκτες που δεν συνέχισε τις προπονήσεις σε μία ομάδα λόγω προβλημάτων ή που έχει βγει έξω βόλτα το βράδυ. «Εγώ πάντως ευγνωμονώ και ευχαριστώ τον Φερέτι. Για όλα όσα μου έμαθε και για την προσπάθεια που έκανε για να με βοηθήσει. Είμαι περήφανος για κάθε προπονητή που είχα. Του εύχομαι κάθε τύχη και να τον ευλογεί ο Θεός», συμπλήρωσε ο Πουλίδο για τον έμπειρο προπονητή της Τίγκρες, που σύμφωνα με τους Μεξικανούς είχε σπεύσει να ζητήσει και συγγνώμη από τον κόσμο επειδή έφυγε ο Πουλίδο από την Τίγκρες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα