Αφελάι: «Πάντα επιλογή μου η Αϊντχόφεν»

Αφελάι: «Πάντα επιλογή μου η Αϊντχόφεν»

Gazzetta team
Αφελάι: «Πάντα επιλογή μου η Αϊντχόφεν»

bet365

Ο Ιμπραχίμ Αφελάι, μιλώντας σε Μέσο της Ολλανδίας δεν δίστασε να πει ότι η Αϊντχόφεν είναι πάντα μέσα στις επιλογές του.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αϊντχόφεν και όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να μην έχει στην καρδιά και στο μυαλό του την ομάδα απ' όπου ξεκίνησε η επαγγελματική του διαδρομή.

Στο ματς με την Ισπανία, η Ολλανδία νίκησε 2-0 αλλά ο Ιμπραχίμ Αφελάι αγωνίστηκε μόλις λίγο αφού αντικατέστησε τον Ντεπάι στο 85'.

Μετά το ματς, σε ερώτηση για το μέλλον του, ο άσος του Ολυμπιακού απάντησε στη «Voetbal International» και συγκεκριμένα στο δημοσιογράφο Martijn Krabbendam: «Η Αϊντχόφεν πάντα είναι μία από τις επιλογές μου».

Μάλιστα, στάθηκε στην πορεία της Ολλανδίας στην προκριματική φάση του Euro 2016 αλλά και στην επιστροφή των Ρόμπεν - Φαν Πέρσι, που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα