Ο θεατής στ' αποδυτήρια των Άρσεναλ και Λίβερπουλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο θεατής στ' αποδυτήρια των Άρσεναλ και Λίβερπουλ!

bet365

Για πρώτη φορά στα χρονικά, είναι πολύ πιθανό να μεταδοθούν οι ομιλίες των αρχηγών των Λίβερπουλ και Άρσεναλ στα σπίτια όλου του κόσμου μέσω social media!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail», δεν αποκλείεται το Σαββατιάτικο ντέρμπι του «Έμιρεϊτς», να είναι αυτό στο οποίο θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά η νέα καινοτομία του κορυφαίου πρωταθλήματος, βάζοντας τον θεατή μέσα στ' αποδυτήρια των ομάδων.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, αν και αρχικά οι δύο ομάδες είχαν τις ενστάσεις τους, πείστηκαν από την διοργανώτρια αρχή της Πρέμιερ Λιγκ για τα όσα θα τηρηθούν και τους συγκεκριμένους όρους που θα μπουν, με αποτέλεσμα να συμφωνήσουν.

Οι Χέντερσον και Μερτεσάκερ θα είναι αυτοί που θα μιλήσουν στους συμπαίκτες τους παρουσία κάμερας λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, με την ομιλία τους να μεταδίδεται – ίσως και ζωντανά – στα σπίτια όλου του κόσμου μέσω των social media.

Η κίνηση αυτή έγκειται στην προσπάθεια που κάνει η νέα τεχνολογία Periscope, που προσπαθεί να μπει στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα