Μαυρόπουλος: «Γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ»

Μαυρόπουλος: «Γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ»

Gazzetta team
Μαυρόπουλος: «Γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ»

bet365

Για το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών σχετικά με την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Απόλλων 1926, μίλησε ο Γιάννης Μαυρόπουλος.

Στην εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Απόλλων 1926, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαυρόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Metropolis 95,5:

«Επειδή πιστεύω πως σε κάθε περίπτωση δεν έχει καμία τύχη την Κυριακή η ομάδα κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτή η κίνηση γίνεται για να σώσουμε την παρτίδα και να μείνει στην κατηγορία. Σε αυτές τις συμφωνίες το δια ταύτα είναι τα χρήματα. Το βράδυ στις 9 μόλις τελειώσω την τηλεοπτική μου εκπομπή, μπορώ να πετάξω με τα χρήματα στο χέρι και να προχωρήσω στη μεταβίβαση. Γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ. Αν θελήσει να βοηθήσει ο κ. Χαραλαμπίδης, μπορεί να προσέλθει στη συζήτηση».

Για το λόγο που το ενδιαφέρον προέκυψε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, τόνισε: «Την προηγούμενη Πέμπτη, μόλις γύρισα από την Αθήνα, πήγα στον κ. Χαραλαμπίδη και μιλήσαμε ένα τέταρτο έξω από το μαγαζί του. Του είπα, πόσα θέλεις για να δώσεις την ομάδα, διότι ξέρω ότι εσύ είσαι ο μεγαλομέτοχος. Μου απάντησε ότι ο Απόλλων έχει πρόεδρο και μεγαλομέτοχο τον κ. Ανατολίτη. Του απάντησα ότι ‘εσύ μάτωσες και θεωρώ ηθικό να κάνεις απόσβεση από αυτά που έχεις βάλει. Αυριο το πρωί μπορώ να βρω λύση’. Με τον κ. Ανατολίτη δε μίλησα, αλλά μίλησα με κάποιους οικονομολόγους. Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού φαίνεται ότι μεγαλομέτοχος είναι ο κ. Χαραλαμπίδης. Για ποιο λόγο να μιλήσω με τον Ανατολίτη; Ή θέλουν ή δε θέλουν. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο κ. Ανατολίτης έγινε Απόλλων Καλαμαριάς ξαφνικά; Για μένα ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι είμαι Απόλλων; Αν θέλουν να σωθεί ο Απόλλων, μπορούν να μου απαντήσουν»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα