Με το μυαλό στον Παναθηναϊκό ο Αστέρας

Με το μυαλό στον Παναθηναϊκό ο Αστέρας

bet365

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό συνέχισε ο Αστέρας, με τον Γκοϊάν να δίνει το παρόν και να παρακολουθεί την προπόνηση.

Σε... ρυθμούς Παναθηναϊκού κινείται πλέον ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμά του ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στην Λεωφόρο. Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική, με ασκήσεις τόσο πάνω στην αμυντική, όσο και στην επιθετική λειτουργία.

Μεγάλο μέρος αυτών έβγαλαν οι Πάρα, Τορμένα, σε αντίθεση με τους Κιτόκο, Σανκαρέ, οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν ατομικό. Τέλος, το παρόν έδωσε και ο Γκοϊάν, χωρίς φυσικά να συμμετέχει, με τον Ρουμάνο να ετοιμάζεται να ξεκινήσει τρέξιμο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με μία προπόνηση, ενώ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα