Ειδικό σημείο για Selfie στους πανηγυρισμούς! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ειδικό σημείο για Selfie στους πανηγυρισμούς! (vid)

bet365

Οι Άγγλοι το πήγαν ένα βήμα... παραπέρα όσον αφορά την Πρωταπριλιά κι έφτιαξαν ολόκληρη ιστορία για την εισαγωγή ειδικού σημείου στα γήπεδα όπου θα επιτρέπονται οι selfie!

Στο βίντεο που δημιουργήθηκε από την εταιρεία Capital One, με την... έγκριση της ΜΚ Ντονς, στο γήπεδο της οποίας τοποθετείται αρχικά το selfie spot, γίνεται ξεκάθαρη η νέα... καινοτομία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, θα εισαχθεί κανονισμός για να μπορούν οι ποδοσφαιριστές μέσω ειδικής θήκης να κουβαλούν μαζί τους το κινητό στο μπράτσο και όταν σκοράρουν και θέλουν να βγάλουν selfie φωτογραφία με τους οπαδούς θα κατευθύνονται στο κόρνερ...

Εκεί θα υπάρχει πάνω από το σημαιάκι ειδικό στήριγμα για να κρατάει το κινητό και θα χρησιμεύει σαν selfie stick για τη διευκόλυνση των παικτών στη φωτογραφία.

Όπως τονίζεται, προπονητής ομάδας της LeagueOne που δεν ήθελε να γίνει γνωστό το όνομά του, ξέσπασε, υποστηρίζοντας πως το άθλημα θα γίνει... άνω – κάτω αν κάποιος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο όριο καρτών και πάρει κίτρινη από τον διαιτητή γιατί θα βρίσκεται άθελά του στη φωτογραφία αντιπάλων!

Το εγχείρημα, θα έπαιρνε σάρκα και οστά από την επόμενη σεζόν, σε... κάποιον άλλο κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταία Νέα