Τακτικός:«Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν»

Gazzetta team
Τακτικός:«Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν»

bet365

Για το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας, μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας Μανολάδας Νίκος Τακτικός. Χωρίς Σωτηρόπουλο απέναντι στην Καλαμάτα οι «μαυραετοί».

Στο θετικό αποτέλεσμα το οποίο και απέσπασε η ομάδα του στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο olympiasports.gr ο πρόεδρος της Δόξας Μανολάδας Νίκος Τακτικός, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προσεχή παιχνίδια τα οποία έχουν να δώσουν οι «μαυραετοί»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο olympiasports.gr:

«Το παιχνίδι παίχτηκε στα ίσια, καθώς μ’ αυτή τη λογική λειτουργούμε στη Δόξα και το έχουμε αποδείξει αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Η Βάρδα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο α’ ημίχρονο έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ το ματς. Στο β’ μέρος όμως ανεβάσαμε στροφές και ισοφαρίσαμε. Θεωρώ το τελικό αποτέλεσμα δίκαιο βάσει της εικόνας του αγώνα. Μάλιστα μετά κι από τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες της αγωνιστικής, εξασφάλισε την παραμονή της και η Βάρδα, στην οποία ευχόμαστε καλή συνέχεια. Από την πλευρά μας ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΠΑΟΒ για την φιλοξενία αλλά και τον κόσμο μας που βρέθηκε κοντά μας και μας στήριξε.

Κοιτάμε μπροστά και στις εναπομείναντες έξι αγωνιστικές έχουμε να εκτίσουμε το ρεπό μας, τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας (Καλαμάτα, Αστέρα Μαγούλας, Αχαϊκή και Αιολικο) κι ένα εκτός με τον Παναργειακό. Θα παίξουμε όλα τα ματς στα ίσια και δε θα χαριστούμε σε κανέναν».

Χωρίς Σωτηρόπουλο στην Καλαμάτα η Δόξα

Στα αγωνιστικά η ομάδα της Ηλείας προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής απέναντι στην Καλαμάτα. Το συγκρότημα του Μίλτου Γκόφα βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 35 βαθμούς και ο στόχος του δεν είναι άλλος από το να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους προκειμένου να κλειδώσει αφενός μεν την παραμονή στην κατηγορία, αφετέρου να πλασαριστεί ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Να σημειωθεί πως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί καθώς πλην του Παναργειακού με τον οποίο και παίζει εκτός έδρας έχει στην έδρα της την Αχαϊκή, τον Αστέρα Μαγούλας, αλλά και τον Μανδραϊκό ματς το οποίο και θα πάρει στα χαρτιά. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για το συγκρότημα της Βουπρασίας είναι ο Σωτηρόπουλος ο οποίος και αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΒ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα