Πουλίδο: «Τι άλλο να ζητήσω;» (vid)

Gazzetta team
Πουλίδο: «Τι άλλο να ζητήσω;» (vid)

bet365

Ευτυχισμένος στο Λεβαδειακό και ενθουσιασμένος που μπορεί να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο δήλωσε ο Άλαν Πουλίδο, χωρίς να κρύψει τη φιλοδοξία του για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

«Πραγματοποιώ τα όνειρά μου, τι άλλο μπορώ να ζητήσω; ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος γιατί δεν είχα σταματήσει ποτέ τόσο καιρό να παίζω ποδόσφαιρο» ήταν τα πρώτα λόγια του Μεξικανού στο ESPN, προσθέτοντας: «Πάντα προσπαθούσα να δω τα πράγματα θετικά, παρά τα προβλήματα και εμπιστεύτηκα τους δικηγόρους μου».

Ερωτηθείς για την εμπειρία του έως τώρα στο Λεβαδειακό, εξήγησε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το Λεβαδειακό που μου υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξαναπαίζω ποδόσφαιρο και αυτό ήταν που ήθελα περισσότερο απ' όλα».

Όσο για τις φιλοδοξίες του, σημείωσε: «Θέλω να παίξω και σε άλλο πρωτάθλημα και σε μεγαλύτερες ομάδες, αλλά ζω τη στιγμή και θέλω να βοηθήσω στη μάχη που κάνουμε για να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα