Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο Κοντονή

Gazzetta team
Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο Κοντονή

bet365

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων έθεσε το νέο αθλητικό νομοσχέδιο σε δημόσια διαβούλευση μέχρι την Μεγάλη Δευτέρα, 6 Απριλίου.

Μετά τη συνάντηση με τους φορείς της FIFA και της UEFA, το gazzetta.gr σας μετέφερε ότι ο Σταύρος Κοντονής είναι αποφασισμένος να μην κάνει ούτε βήμα πίσω όσον αφορά το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, παρότι υπήρξαν κάποιες ενστάσεις από τους αξιωματούχους που συνάντησε, οι οποίοι και τόνισαν πως σε 10-15 μέρες θα καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο τόνισε πως το νομοσχέδιο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση μέρι την Μεγάλη Δευτέρα, 6 Απριλίου, πριν δηλαδή ολοκληρωθεί το διάστημα για το οποίο μίλησαν στις δηλώσεις τους οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε σήμερα το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων «Επείγοντα Μέτρα για την Αντιμετώπιση της Βίας στον Αθλητισμό και άλλες διατάξεις». Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί τη Μ. Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 και ώρα 14:00. Το Νομοσχέδιο μπορείτε να το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:http://www.opengov.gr/ypepth/?p=2344».

 

Τελευταία Νέα