Για έναν μήνα ακόμα στην Ιταλία ο Μανιάτης

Για έναν μήνα ακόμα στην Ιταλία ο Μανιάτης

Δημήτρης Τομαράς
Για έναν μήνα ακόμα στην Ιταλία ο Μανιάτης

bet365

Ο Μανιάτης θα παραμείνει για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμα στην Ιταλία και την Villa Stuart για την αποκατάστασή του. Μετά θα αποφασιστεί το που θα συνεχίσει το πρόγραμμα επανένταξής του.

Ο Πιέρ Πάολο Μαριάνι που έκανε την επέμβαση του Γιάννη Μανιάτη στις 18 Μαρτίου παρακολουθεί διαρκώς και στενά την πορεία της αποκατάστασής του στην κλινική Villa Stuart της Ρώμης, όπου παραμένει ο παίκτης. Ο Ιταλός καθηγητής και χειρούργος είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την πορεία της υγείας του διεθνούς μέσου του Ολυμπιακού. Ο Μανιάτης περπατάει πλέον κανονικά. Χωρίς να χρειάζεται καμία βοήθεια και δίχως να χωλαίνει.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό πως έχει διαρκώς πολύ καλή διάθεση, χαμόγελο και αισιοδοξία παρά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και τον... δρόμο που έχει μπροστά του για να επανέλθει. Συνήθως πάντως οι παίκτες με ανάλογα προβλήματα με αυτό του Μανιάτη (σ.σ. τους οποίους έχει εγχειρίσει ο Μαριάνι) θέλουν 3 - 4 μήνες για να επιστρέψουν. Ωστόσο όμως επειδή το πρόβλημα του Μανιάτη είναι πολύπλοκο και έχει να κάνει και με άλλες παραμέτρους είναι ακόμα πρόωρο να γίνει μία ακριβή και σαφή εκτίμηση για το πότε θα γυρίσει στους αγωνιστικούς χώρους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Μανιάτης θα μείνει στην Villa Stuart για την αποκατάστασή του για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμα. Στην συνέχεια ο Μαριάνι μαζί με τον παίκτη θα κρίνουν το τι θα επακολουθήσει. Το εάν θα συνεχίσει το πρόγραμμα της επανένταξής του στα γήπεδα στην Ιταλία ή εάν θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Ρέντη για να κάνει εκεί το υπόλοιπο της αποκατάστασής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα