Οχι σε ρατσισμό αλλά και Don't Fix it!

Οχι σε ρατσισμό αλλά και Don't Fix it!

Gazzetta team
Οχι σε ρατσισμό αλλά και Don't Fix it!

bet365

Ο ΠΣΑΠ πήγε στην ομάδα της Καλλιθέας έκανε εκτενή ενημέρωση για την ασφάλιση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, τον ρατσισμό αλλά και το Dont Fix It.

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα επίσκεψη είχαν οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας πριν την προπόνησή τους, στο γήπεδο των Τζιτζιφιών στο πάρκο αναψυχής της πόλης. Τους παίκτες των «κυανόλευκων» επισκέφτηκε η αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, η οποία αποτελούταν από τον Πρόεδρο Διονύση Δημόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Λαζανά, τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Πούλιο, τον Ταμία και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων Σταμάτη Συρίγο και από τον συνεργάτη του Π.Σ.Α.Π. Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών έκανε εκτενή ενημέρωση στους παίκτες της Καλλιθέας αναφορικά με την ασφάλιση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν την καλύτερη κάλυψη που είχαν ποτέ, στα 38 χρόνια ζωής του Συνδέσμου!

Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την επέκταση του προγράμματος Don’t Fix It, που αφορά πρωτίστως στην προστασία των ποδοσφαιριστών από την εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια. Και στο πλαίσιο της συνάντηση τους συνδέσμου του Π.Σ.Α.Π. με τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας, μοιράστηκαν και βραχιολάκια τα οποία αναφέρουν «λέμε όχι στο ρατσισμό», τα οποία και φόρεσαν φυσικά οι παίκτες της Καλλιθέας και βγήκαν φωτογραφία όλοι μαζί με τα βραχιολάκια στα χέρια και παράλληλα με το μήνυμα του Π.Σ.Α.Π. και της FIFpro, Don’t Fix It!

* Η ΠΑΕ Καλλιθέα εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην αθλητή του συλλόγου και εξαίρετου επιστήμονα, Ηλία Δραγωνέα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα