Τελειώνει ο Σεροπιάν, επιστρέφει ο Μπολάνο

Gazzetta team
Τελειώνει ο Σεροπιάν, επιστρέφει ο Μπολάνο

bet365

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ένωση Ερμιονίδας καθώς ο Μουράτ Σεροπιάν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Φαβορί για επιστροφή ο Ρομπέρτο Μπολάνο.

Η εκτός έδρας ήττα της Ένωσης Ερμιονίδας στο Αίγιο, αναμένεται να αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Μουρατ Σεροπιάν στη τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αργολίδας.

Το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να πραγματοποιηθεί ραντεβού ανάμεσα στον ίδιο και στον πρόεδρο της ομάδας Σήφη Μερτύρη, προκειμένου να λυθεί και επίσημα η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ήδη έχει ακουστεί το όνομα του Ρομπέρτο Μπολάνο, προκειμένου να επιστρέψει εκ νέου στην ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω τεχνικός είχε οδηγήσει πέρυσι την ομάδα της Πελοποννήσου στην άνοδο της για πρώτη φορά στην Football League και αποχώρησε από τον πάγκο της μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα