Μέγκλας: «Ας ανοίξουν οι λογαριασμοί για να φανεί ποιος ευθύνεται»

Gazzetta team
Μέγκλας: «Ας ανοίξουν οι λογαριασμοί για να φανεί ποιος ευθύνεται»

bet365

Για την δίωξη η οποία και κατατέθηκε σε βάρος της ομάδας του με αφορμή τον αγώνα με τον Ηρακλή, μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Σερρών Χρήστος Μέγκλας.

Την πίστη του ότι ο Εθνικός Σερρών θα δικαιωθεί από την δίωξη η οποία του ασκήθηκε, χαρακτηρίζοντας ως ύποπτο προς χειραγώγηση το παιχνίδι με τον Ηρακλή, εξέφρασε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5, ο μεγαλομέτοχος της σερραϊκής ΠΑΕ Χρήστος Μέγκλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Metropolis 95.5:

«Είναι η δεύτερη φορά που μας συμβαίνει να μας κατηγορούνε για ύποπτο παιχνίδι. Την πρώτη φορά δικαιωθήκαμε. Έχουμε μεγάλη απορία και βγάλαμε ανακοίνωση στην οποία λέμε ότι δεν μπορούμε να ανεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Θέλουμε να ανοίξει ο λογαριασμός των εμπλεκόμενων και να υπάρξει διαφάνεια. Θέλουμε ακόμη να παρέμβει ο αρμόδιος υπουργός ο κύριος Κοντονής και να κάνει έλεγχο σε όλες τις ΠΑΕ. Όλη τη χρονιά ενώ ήμουν πεντακάθαρος την έβγαλα με προβλήματα. Χρησιμοποιούν το όνομά μου και βρίσκομαι κατηγορούμενος χωρίς στοιχεία. Αν υπάρχουν υπόνοιες και στοιχεία ας ανοίξουν λογαριασμοί και ας φανεί ποιος ευθύνεται».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα