Παρελθόν από τον Ιωνικό (και) ο Κοντογουλίδης

Παρελθόν από τον Ιωνικό (και) ο Κοντογουλίδης

Gazzetta team
Παρελθόν από τον Ιωνικό (και) ο Κοντογουλίδης

bet365

Παρελθόν από το δυναμικό του Ιωνικού μετά τον Γιάννη Κατσίκη, αποτελεί και ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης, έπειτα από ανακοίνωση την οποία και εξέδωσε η ομάδα της Νίκαιας.

Εκκαθαρίσεων συνέχεια για τον Ιωνικό καθώς μετά την αποχώρηση του Γιάννη Κατσίκη ακόμα ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν από τις τάξεις της ομάδας της Νίκαιας.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κοντογουλίδη ο οποίος παρότι εντάχτηκε στην ομάδα τον Ιανουάριο προκειμένου να την βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου της, δεν ικανοποίησε με την απόδοση του με συνέπεια να αποτελέσει παρελθόν.

Όπως όλα δείχνουν αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις από το δυναμικό των «κυανόλευκων» καθώς πλέον η ομάδα απέχει δέκα βαθμούς από τον πρωτοπόρο Κισσαμικό, τον οποίο και αντιμετωπίζει την Κυριακή. Στόχος της διοίκησης δεν είναι άλλος από το να δοθούν ευκαιρίες σε όλους του παίκτες στα εναπομείναντα παιχνίδια τα οποία και απομένουν μέχρι τη λήξη της σεζόν. Ανάλογα με την απόδοση τους θα αποφασιστεί ποίοι θα μείνουν και ποίοι όχι προκειμένου να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το χτίσιμο της ομάδας για τη ν ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα η Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου της Νίκαιας με ανακοίνωση της κάνει και επίσημα γνωστό ότι χρέη προπονητή μέχρι το φινάλε της περιόδου αναλαμβάνει ο βοηθός του Σταύρου Ηλιόπουλου Λευτέρης Βασιλειάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ιστορικό Ιωνικό, καθώς παρελθόν από την ομάδα αποτελούν ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης και ο Γιάννης Κατσίκης. Οι δύο έμπειροι παίκτες έλυσαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαιά τους και αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους. Η Διοικούσα Επιτροπή νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Κοντογουλίδη και στον Κατσίκη και να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Εξάλλου ανακοινώνεται πως χρέη προπονητή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αναλαμβάνει ο Λευτερής Βασιλειάδης που μέχρι πρότινος αποτελούσε τον βοηθό προπονητή στο πλευρό του Ηλιόπουλου.»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα