Συγχαρητήρια από Γκριτζίκη

Συγχαρητήρια από Γκριτζίκη

Gazzetta team
Συγχαρητήρια από Γκριτζίκη

bet365

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Ουγγαρία μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες της εθνικής για την προσπάθεια που κατέβαλαν, εκφράζοντας την πίστη του για τη συνέχεια.

«Μπορεί να μη νικήσαμε, ωστόσο σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την απόδοση και την προσπάθεια. Είμαστε στο σωστό δρόμο και θεωρώ ότι ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί στον όμιλο» ήταν τα λόγια του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όπως δημοσιεύονται στην SportDay, θέλοντας να δείξει στους ποδοσφαιριστές την ικανοποίηση που επικρατεί ούτως η άλλως στις τάξεις της ΕΠΟ για την εικόνα της ομάδας στην Ουγγαρία.

Γενικότερα υπάρχει ικανοποίηση και για τον Γιώργο Καραγκούνη και τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κρίση, ενώ και ο Σέρχιο Μαρκαριάν φαίνεται πως κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομοσπονδίας και κυρίως της διοίκησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα