Παίκτες Ακαδημιών στην προπόνηση της Ξάνθης

Δημήτρης Τομαράς
Παίκτες Ακαδημιών στην προπόνηση της Ξάνθης

bet365

Παίκτες από τις Ακαδημίες της Ξάνθης έδωσαν το παρών στην προπόνηση της πρώτης ομάδας την Δευτέρα.

Επέστρεψε στα γήπεδα του προπονητηρίου της η Ξάνθη το απόγευμα της Δευτέρας και μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει των αγώνων στη Θεσσαλονίκη. Σ’ αυτήν την πόλη και σε διάστημα λίγων ημερών, η ξανθιώτικη ομάδα θα δώσει την ερχόμενη εβδομάδα δύο κρίσιμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πρώτα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή για την 30ή αγωνιστική και στην συνέχεια την Μεγάλη Πέμπτη με αντίπαλο τον Ηρακλή στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Οι παίκτες της ακριτικής ομάδας βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να δεχθούν επίσκεψη από μικρούς παίκτες της Ακαδημίας της που μαζί με τους γονείς τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις καθημερινές τους προσπάθειες για διάκριση. Υπέγραψαν αυτόγραφα, βγήκαν φωτογραφίες και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους νεαρούς άσους. Αναφορικά με τα νέα της προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του εστιάζουν το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης – νευρομυικού συντονισμού, δόθηκε έμφαση στην αμυντική λειτουργία και τα τελειώματα φάσεων ενώ στο τελευταίο κομμάτι, οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων. Εκτός από τον διεθνή με την Ελπίδων Δημήτρη Γούτα, δεν υπάρχουν άλλα νεότερα προβλήματα. Ο Μιχάλης Ζαρόπουλος χειρουργήθηκε στην Γερμανία και σταδιακά θα μπει σε ρυθμούς αποκατάστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα