U21: Ελλάδα - Κροατία 0-2

Gazzetta team
U21: Ελλάδα - Κροατία 0-2

bet365

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε από την Κροατία στο πρώτο της φιλικό τεστ στη... νέα εποχή με 2-0, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.

Υποσχέσεις για το μέλλον και τα επίσημα παιχνίδια, άφησε η εμφάνιση της Εθνικής Ελπίδων στο πρώτο της φιλικό κόντρα στην Κροατία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο μέρος, παρά την ήττα με 2-0.

Στο πρώτο ημίχρονο από μία καλή ευκαιρία είχαν οι Ανδρεόπουλος, Μαυρίας και Γούτας, αλλά το γκολ δεν ήρθε, σε αντίθεση με τους Κροάτες. Η πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήταν και γκολ, με τον Ρογκ με δυνατό σουτ στο 41' να κάνει το 1-0.

Ίδια εικόνα στην επανάληψη, με τον Κωνσταντινίδη να χάνει ακόμα μια ευκαιρία για την Εθνική και τον Πάσαλιτς στο 69' κόντρα στην ροή του παιχνιδιού σημείωσε το 2-0. Από εκεί και πέρα οι Ελπίδες, δεν κατάφεραν να μειώσουν και ήρθε αυτή η ήττα...

ΕΛΛΑΔΑ: Χουτεσιώτης (46΄ Μπάρκας), Κωνσταντινίδης (67΄ Μπολάκης), Χουχούμης (59΄ Σιώπης), Γούτας, Τζανετόπουλος (59΄ Ρισβάνης), Ανδρεόπουλος (46΄ Χαρίσης), Μαυρίας, Δώνης (59΄ Γροντής), Ιωαννίδης (67΄ Γιακουμάκης), Φούντας (46΄ Μύγας), Τσιλιανίδης (46΄ Σουνάς)

ΚΡΟΑΤΙΑ: Μίκουλιτς, Μικάνοβιτς (84΄ Κάπαν), Μίλιτς, Ραντόσεβιτς (46΄ Ίβανσιτς), Σιμούνοβιτς, Μίσιτς, Πάσαλιτς, Κροβίνοβιτς, Κόλιγκερ (84΄ Ίκιτς), Ρογκ (84΄ Πέγιτς), Μάριτς (46΄ Κις)

Τσάνας: «Υπάρχει ταλέντο»

Παρά την ήττα, ο Κώστας Τσάνας, στάθηκε στο ταλέντο που έχουν αυτά τα παιδιά και την βελτίωση που μπορούν να παρουσιάσουν.

«Οι παίκτες βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά. Ήθελα να δω την αγωνιστική τους κατάσταση και γι΄ αυτό το λόγο αγωνίστηκαν όλοι τους στο ματς. Δεχθήκαμε την ήττα από μια ομάδα πιο έτοιμη, όμως υπάρχει το ταλέντο και ο χρόνος που απομένει έως τον Σεπτέμβριο θα είναι σύμμαχός μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού της Ελπίδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα