«Μπορούμε να δώσουμε 100 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη»

«Μπορούμε να δώσουμε 100 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη»

Gazzetta team
«Μπορούμε να δώσουμε 100 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη»

bet365

Ο οικονομικός διευθυντής της Μπάγερν, Γιαν-Κρίστιαν Ντρέεζεν, τόνισε ότι οι Βαυαροί θα μπορούσαν να ξοδέψουν 100 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη.

«Θα ήταν εύκολο να πούμε ότι η Μπάγερν δεν πρόκειται ποτέ να ξοδέψει 100 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη. Δε θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, όμως, και στο μέλλον να το πάρω πίσω. Έτσι ναι, η Μπάγερν θα μπορούσε να τα ξοδέψει», τόνισε ο Ντρέεζεν στο Kicker. «Θα έπρεπε να είναι, πάντως, έξυπνη επένδυση. Δεν είναι πρόθεσή μας απλά να έχουμε τους πιο ακριβούς παίκτες. Θα πρέπει να ταιριάζουν και με την Μπάγερν», ολοκλήρωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους μισθούς των παικτών, αλλά και στην περίπτωση του Τόνι Κρόος. «Οι παίκτες που κερδίζουν 10 εκατ. ευρώ ετησίως παραμένουν η εξαίρεση, αν και πιστεύω ότι οι μισθοί θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει μισθός που να μας ζήτησε κάποιος και να μην ήμασταν σε θέση να καλύψουμε. Πιστεύω ότι η άποψη του προπονητή για το ποιοι παίκτες θα ταίριαζαν στην Μπάγερν είναι πολύ σημαντική».

«Οι top παίκτες είναι πολύ πιο ακριβοί σε σχέση με το παρελθόν. Και με το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο της Premier League δεν πρόκειται οι τιμές να πέσουν σύντομα. Έτσι, η Μπάγερν θα πρέπει να παρακολουθεί παίκτες ακόμη πιο εντατικά. Δεν γίνεται το πρωτάθλημα της χώρας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο να έχει το χειρότερο τηλεοπτικό συμβόλαιο ανάμεσα στα 5 top ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πρέπει να ξεχωρίσουμε αυτούς που θέλουν μόνο τα χρήματα».

«Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να θέτεις και όρια. Στο τέλος ήμασταν σαν δύο τρένα, που κατέληγαν σε διαφορετικά αδιέξοδα», ολοκλήρωσε ο οικονομικός διευθυντής της Μπάγερν για την μεταγραφή του Γερμανού μέσου στην Ρεάλ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα