Από το αεροδρόμιο στον Ρέντη ο Ντοσεβί (vid)

Από το αεροδρόμιο στον Ρέντη ο Ντοσεβί (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Από το αεροδρόμιο στον Ρέντη ο Ντοσεβί (vid)

bet365

Ο Ντοσεβί αν και ήταν βασικός στο ματς της Εθνικής Τόγκο το Σάββατο κόντρα στον Μαυρίκιο έκανε ταξίδι πολλών ωρών για να προπονηθεί την Δευτέρα με τον Ολυμπιακό. Επιστροφή και προπόνηση και για Μπενίτες και Μέγιερι.

Η ταλαιπωρία και ο τραυματισμός που είχε υποστεί στο πρώτο ταξίδι του με την Εθνική του Τόγκο παραμένουν μέχρι σήμερα στο μυαλό του άσου του Ολυμπιακού. Ο Ματιέ Ντοσεβί λοιπόν ενώ έπαιξε βασικός το Σάββατο στο Μαυρίκιος - Τόγκο (σ.σ. χωρίς μάλιστα να γίνει αλλαγή) αναχώρησε άμεσα από εκεί που ήταν και μετά από ταξίδι πολλών ωρών και με τρεις ενδιάμεσες στάσεις έφτασε εγκαίρως στην Αθήνα για να βρεθεί στην προπόνηση των Πειραιωτών στον Ρέντη.

Αφίχθη στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας και πήγε απευθείας στον Ρέντη αλλά δεν προπονήθηκε κανονικά. Λόγω του ταξιδιού του έκανε ατομικό και τρέξιμο. Η κίνησή του να ταξιδέψει από την Κυριακή για να φτάσει Δευτέρα στην χώρα μας πάντως εκτιμήθηκε ιδιαίτερα, καθώς θα μπορούσε να είχε φύγει την Δευτέρα για τον προορισμό του και να προπονηθεί κανονικά την Τρίτη.

Άλλωστε στον Ολυμπιακό πάντα δίνουν μία ημέρα ή και δύο παραπάνω στους διεθνείς που κάνουν μακρινά ταξίδια για να παίξουν στις Εθνικές τους. Κάτι που ίσχυσε και για τον Ντοσεβί. Γενικότερα πάντως ο διεθνής εξτρέμ είναι από τους λίγους ακραίους που έχουν σαφείς πιθανότητες να μείνουν και του χρόνου στο Λιμάνι. Κατά τα άλλα επέστρεψαν κανονικά και ενσωματώθηκαν στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών και οι Μπάλας Μέγιερι και Χόρχε Μπενίτες. Αμφότεροι έκαναν όλο το προπονητικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα