Στις ELITE του χρηματιστηρίου η ΑΕΚ!

Στις ELITE του χρηματιστηρίου η ΑΕΚ!

Gazzetta team
Στις ELITE του χρηματιστηρίου η ΑΕΚ!

bet365

Σε μία σπουδαία κίνηση για το μέλλον της προέβη η ΑΕΚ. Η Ένωση γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία που εισέρχεται στην πλατφόρμα ELITE του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου!

Μετά την κατασκευή του γηπέδου στην ΑΕΚ ανοίγουν τα φτερά τους για το επόμενο βήμα και το Χρηματιστήριο του Λονδίνου! Συγκεκριμένα η Ένωση γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία που θα συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα ELITE της διαχειρίστριας εταιρείας του χρηματιστηρίου London Stock Exchange.

Για την ένταξη της ΑΕΚ στο πρόγραμμα, ο Raffaele Jerusalmi, Διευθυνής Κεφαλαιαγοράς της LSEG ανέφερε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την ΑΕΚ στο ELITE και αισθανόμαστε σίγουροι πως τα εργαλεία και οι συμβουλές που παρέχει το πρόγραμμα θα στηρίξει την επιχείρησή της στην προσπάθεια να αναπτυχθεί. Η ΑΕΚ θα γίνει μέρος της ζωηρής κοινότητας του ELITE, όπου οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις ευημερούν, ανταλλάσσοντας εμπειρίες μεταξύ τους».

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αλέξανδρος Δέδες ανέφερε: «Η ΑΕΚ είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που παράγει έσοδα. Είμαστε ευτυχείς που συμμετέχουμε στο ELITE και αισθανόμαστε σίγουροι πως θα πετύχουμε τους στόχους μας και τις φιλοδοξίες μας».

Η πλατφόρμα αυτή βοηθάει επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην ανάπτυξή τους και μπορεί να συμβάλει με τον τρόπο της να ανοίξει τις πύλες του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Η ELITE απαριθμεί ήδη περισσότερες από 200 επιχειρήσεις, 150 συμβούλους και 70 επενδυτές.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα