Κατσικοκέρης: «Να αναδειχτούμε πρωταθλητές»

Gazzetta team
Κατσικοκέρης: «Να αναδειχτούμε πρωταθλητές»

bet365

Ο Νίκος Κατσικοκέρης μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη του Παναργειακού επί της Αχαϊκής, την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια.

Ο Παναργειακός πέτυχε την όγδοη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και ο Νίκος Κατσικοκέρης σκόρερ του ενός εκ των δύο τερμάτων μιλάει στο gazzetta.gr για τη νίκη των «λύκων» απέναντι στην Αχαϊκή, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Παναργειακός με την χτεσινή του εντός έδρας νίκη απέναντι στην Αχαϊκή είναι ισόβαθμος στην κορυφή του ομίλου μαζί με τον Πανελευσινιακό. Μπορεί να παραμένει εκεί;

«Σίγουρα και μπορεί να παραμείνει καθώς η ομάδα έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Έχουν απομείνει λίγα παιχνίδια και το μόνο που απομένει είναι ένα στραβοπάτημα του Πανελευσινιακού, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην πρώτη θέση και να αναδειχτούμε πρωταθλητές»

Ποιο ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του χτεσινού αγώνα απέναντι στην Αχαϊκή το οποίο σας έδωσε τη νίκη;

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα. Αυτό το οποίο υπερτερούσε στο μυαλό μας ήταν οι τρεις βαθμοί και το πως θα τους κατακτήσουμε και αυτό έπρεπε να το δείξουμε μέσα από τη δύναμη και το καλό ποδόσφαιρο που παίζουμε. Αυτά πιστεύω ότι ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα»

Το γεγονός ότι ο Παναργειακός στο εφετινό πρωτάθλημα μετράει οκτώ εντός έδρας νίκες και μόλις μια ήττα από τον Πανελευσινιακό σημαίνει κάτι αυτό για εσάς;

«Η ήττα από τον Πανελευσινιακό ήρθε σ΄ένα κομβικό σημείο και σ΄ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε τη νίκη προκειμένου να έχουμε ένα αβαντάζ βαθμών. Ο στόχος δεν επιτεύχτηκε, αλλά δεν το βάλαμε κάτω και έπρεπε να συνεχίσουμε. Κανένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει από ένα ντέρμπι»

Τι ήταν αυτό το οποίο ο προπονητής σας ζήτησε να προσέξετε απέναντι στην Αχαϊκή;

«Αυτό στο οποίο δώσαμε περισσότερη βαρύτητα ήταν το ότι η ομάδα αυτή ήθελε τη νίκη για την παραμονή της στην κατηγορία και έτσι δεν θα έπαιζε ένα κλειστό παιχνίδι, κάτι το οποίο εμείς εκμεταλλευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να μπούμε μπροστά στο σκορ με 2-0»

Στις επόμενες τρεις αγωνιστικές παίζετε παιχνίδια απέναντι σε ομάδες τα οποία κρύβουν παγίδες. Τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα;

«Όντως είναι παιχνίδια τα οποία κρύβουν παγίδες. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια κάθε ένα ξεχωριστά θα προσέξουμε τι ιδιαιτερότητες έχει και αναλόγως θα αγωνιστούμε για τους τρεις βαθμούς»

Το γεγονός ότι καθαρίσατε το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο θεωρείς ότι ήταν καλό για εσάς. Μπορούσε η ομάδα να πετύχει κι άλλα γκολ;

«Όντως ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο καθώς μπήκαμε αποφασισμένοι. Ήταν κάτι το οποίο και θέλαμε προκειμένου να μπορέσουμε στην πορεία να κάνουμε διαχείριση του παιχνιδιού κι αν γινόταν δημιουργώντας τις σωστές προϋποθέσεις να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα