ΠΑΟΚ: Η Υπουργική απόφαση και η αύξηση Μ.Κ.

ΠΑΟΚ: Η Υπουργική απόφαση και η αύξηση Μ.Κ.

ΠΑΟΚ: Η Υπουργική απόφαση και η αύξηση Μ.Κ.

bet365

Στον ΠΑΟΚ βρίσκονται εν αναμονή της Υπουργικής απόφασης για τη διαδικασία της αποπληρωμής του χρέους. Προκυρήσσεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Έχοντας δει την αίτησή τους για τα χρέη να βρίσκει τόπο, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένουν πλέον την Υπουργική απόφαση από το Υπ.Οικονομικών.

Αυτή θα εκδοθεί σε 10 ημέρες και θα ενημερώνει τις εταιρείες και τα φυσικά πρόσωπα για τη διαδικασία που θα πρέπει ν' ακολουθήσουν για τη διαδικασία ένταξης στη ρύθμιση των 100 δόσεων, ώστε να γίνει γνωστό αν θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά ή με επίσκεψη στην εφορία για κάθε ενδιαφερόμενο.

Ταυτόχρονα, θα «τρέξει» και η άντληση 10,4 εκατ.ευρώ είτε με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, είτε με τη... μεσοβέζικη λύση της εισρροής χρημάτων σε 2-3 ημέρες κι έπειτα να γίνει αύξηση, ώστε να προλάβει ο σύλλογος όλες τις διαδικασίες.

Όπως και να 'χει, θα προκυρηχθεί αύξηση Μ.Κ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα