Φιγκερόα: «Μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία»

Φιγκερόα: «Μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία»

Gazzetta team
Φιγκερόα: «Μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία»

bet365

Την πίστη του ότι ο Απόλλων 1926 μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ελίας Φιγκερόα.

Αισιόδοξος ότι ο Απόλλων 1926 θα καταφέρει να επιτύχει τον στόχο της παραμονής του στην κατηγορία, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο metrosport.gr ο Ουρουγουανός επιθετικός των «κοκκινόμαυρων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο metrosport.gr:

«Πάμε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Είμαι ευχαριστημένος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τον βαθμό στη Λαμία και τώρα βλέπουμε το επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι το πιο σημαντικό. Είναι το τελευταίο της σεζόν, αλλά και αυτό που πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Ο Απόλλων αξίζει να μείνει στην κατηγορία. Έχουμε πολύ καλή ομάδα».

Για την προσωπική του απόδοση:«Πιστεύω ότι ακόμη δεν είμαι ούτε στο 50% από τις δυνατότητές μου. Η αλήθεια είναι ότι αρχίζω και προσαρμόζομαι και ευχαριστώ για αυτό τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τη διοίκηση που με βοηθούν. Έχω να δώσω περισσότερα».

Για την αισιοδοξία του σχετικά με την παραμονή της ομάδας:«Αξίζει η ομάδα, παίζουμε καλά. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα