Oλυμπιακός: Προτεραιότητα ο Μήτρογλου

Oλυμπιακός: Προτεραιότητα ο Μήτρογλου

Gazzetta team
Oλυμπιακός: Προτεραιότητα ο Μήτρογλου

bet365

Παρά τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ, ο Ολυμπιακός θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Κώστα Μήτρογλου.

Όπως αναφέρει το Goal, οι Πειραιώτες μπορεί να «ψάχνονται» και στο μεταγραφικό παζάρι, όμως προτεραιότητα είναι το τι θα συμβεί με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ και από τα λόγια του Πιερ Ισά προ ημερών φάνηκε πως αυτό είναι επιθυμία και του συλλόγου.

Για να συμβεί αυτό βεβαίως, θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να συμφωνήσουν με τη Φούλαμ, στην οποία ανήκει ο διεθνής φορ είτε για την επέκταση του δανεισμού του, είτε για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Στα «υπέρ» της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να σηκώσουν το βαρύ συμβόλαιο του Μήτρογλου, αφού σίγουρα δεν θα βρεθούν στην Premier League του χρόνου, ενώ είναι ακόμη αμφίβολη και η παραμονή τους στην Championship.

Αν ωστόσο, εμφανιστούν δυσκολίες αναφορικά με τον Μήτρογλου, τότε οι Πειραιώτες θα κινηθούν εντατικά για άλλον ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσής τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα